A password will be emailed to you. You will be able to change your password and other profile details once you have logged in.

“Майчин дом” стартира безплатно Училище за родители

“Майчин дом” стартира безплатно Училище за родители

Университетската АГ болница „Майчин дом” стартира Училище за родители. Официалното откриване ще се състои на 22 март – Първа пролет, в аулата на „Майчин дом” от 11 часа.

Основната цел на училището е подготовката на бъдещите майки и татковци за най-емоционалния момент от живота на всяко семейство, а именно раждането на тяхното дете. Неизвестното пред бъдещите родители ги притеснява и посещавайки училището те ще се запознаят с основни моменти от предродилния период, самото раждане, обезболяване по време на раждането, първи грижи за новороденото, кърмене, както и съвсем новата тема „Проблеми при недоносените деца след раждането и грижи вкъщи”. Часовете ще се водят от акушерки и лекари с дългогодишен опит.

Занятията са всеки понеделник от 15 часа в аулата на „Майчин дом”. Информацията ще бъде под форма на презентации, които ще преминават в беседи, като се очаква участниците да се включват активно.

Училището е безплатно, а записването става или на „Информация” в болницата или по телефон – 9172 200